Contract de distribuţie exclusiv pentru Norvegia şi Suedia

Contract de distribuţie exclusiv pentru Norvegia şi Suedia

(Tomas Hilding Trilogiq Nordic şi Tomas Görhed, Manager Vânzări  în cadrul  Constructor colaborând la expoziţia Logistic din Kista (Stockholm)

TRILOGIQ Suedia a primit cu braţele deschise compania CONSTRUCTOR în echipa sa şi a anunţat un contract de distribuţie exclusiv pentru Norvegia şi Suedia. Soluţiile şi produsele modulare ale Trilogiq pentru producţia de tip LEAN sunt acum disponibile în toate ţările NORDICE!

Compania CONSTRUCTOR cu sediul în Gothenburg a fost înfiinţată în anul 1947 şi este principala companie din Scandinavia pentru activităţile de depozitare şi logistică. Aceasta are un portofoliu impresionant de clienţi (cei mai importanţi clienţi sunt Scania, Volvo, ABB, Toyota Handling) şi are 18 de echipe de vânzări puternice în două ţări.

CONSTRUCTOR, un furnizor complet de soluţii de depozitare şi logistică pentru industrie şi comerţ, va adăuga la serviciile sale şi furnizarea produselor şi soluţiilor Graphit şi Leantek de la TRILOGIQ în SUEDIA şi NORVEGIA.


Clienţii scandinavi din toate sectoarele industriale vor beneficia de expertiza comună în soluţii de tip LEAN oferită de acest parteneriat.

Compania CONSTRUCTOR este poziţionată astfel încât să furnizeze termene de execuţie scurte din centrul său de depozitare şi asamblare din Gothenburg.
TRILOGIQ continuă să furnizeze direct soluţii de tip LEAN pentru clienţii noştri din întreaga lume, şi, în cazurile necesare, încheie parteneriate de care vor beneficia clienţii noştri.


Indiferent de cerinţele dumneavoastră, contactaţi echipa noastră pentru consultanţă referitoare la îmbunătăţirea continuă, soluţii de tip LEAN, standard şi soluţii la comandă. Suntem aici să vă ajutăm!

Captură: - Echipa Constructor, colaborând cu TRILOGIQ la expoziţia Logistic din Kista (Stockholm)
Captură: – Echipa Constructor, colaborând cu TRILOGIQ la expoziţia Logistic din Kista (Stockholm)
Categories:Știri