Controlul Eficient al Stocurilor pot creşte încasările activităţii dumneavoastră

LIVE STORAGE SOLUTIONS

Mediile tradiţionale de producţie au tendinţa de a se baza prea mult pe echipamentul fabricat sau cu preţ ridicat care este dificil şi costisitor de adaptat sau înlocuit după instalare. Este timpul să faceţi o schimbare.

 

 

Introducerea eficienţei poate contribui la îmbunătăţiri semnificative ale controlului stocurilor. Un obiectiv vital al eficienţei – care este în prezent aplicată din ce în ce mai mult în producţia generală – este ca materialele să fie aduse în zona de producţie doar atunci când sunt necesare şi trebuie să fie îndepărtate din zona de producţie imediat după încheierea activităţii.

În uzinele eficiente, scopul este în mod normal reprezentat de minimizarea nivelurilor inventarului fără a afecta capacitatea fluxului continuu de materiale. Aceasta implică adeseori furnizarea de articole în şi din zonele de producţie folosind sisteme de rafturi sau cărucioare personalizate.

Activităţile de alimentare şi preluare sunt efectuate frecvent şi la cerere pentru a asigura un flux neîntrerupt de materiale. Echipamentul de stocare poate fi configurat în funcţie de cerinţele de manipulare specifice şi poate fi construit pentru a optimiza utilizarea spaţiului disponibil, care nu este niciodată prea mare sau prea mic.

Spaţiul poate fi economisit în atelier, care poate fi astfel folosit pentru procesele cu valoare adăugată suplimentară. De asemenea, cantitatea de inventar corelată ca şi ‘activitate în curs de desfăşurare’ este minimizată, ceea ce eliberează flux de numerar care poate fi folosit pentru alte obiective.

Capacitatea de a introduce schimbarea în toate structurile în care este nevoie de îmbunătăţiri permite inginerilor de producţie să abordeze sarcinile dintr-o perspectivă complet nouă. Deşi aceştia vor trebui în continuare să elaboreze planuri minuţioase pentru instalaţiile iniţiale, aceasta nu trebuie să reprezinte sfârşitul. Dimpotrivă, reprezintă doar punctul de pornire al unei experienţe de îmbunătăţire continuă care poate fi implementată parţial cu sisteme de stocare modulară, manipulare şi posturi de lucru.

 

Soluţiile noastre sunt personalizate şi pot fi implementate fără a fi necesară întreruperea activităţii dumneavoastră. Contactaţi-ne pentru a afla cum putem să vă ajutăm să introduceţi eficienţa în activitatea dumneavoastră.