Economisiţi spaţiul de lucru, alegeţi soluţia verticală!

TOAST RACKS

Rafturile verticale de stocare (rafturi de tip toast) din departamentul de producţie şi distribuţie pot reprezenta un element important în crearea de spaţii de lucru ergonomice. Volumele mari de stoc pot fi stocate în mod eficient, în special în mediile sensibile în care este importantă respectarea standardelor riguroase.

Rafturile de tip toast reprezintă o soluţie de stocare inovatoare care poate recupera până la 80% din suprafaţa utilă ocupată în prezent de stocarea orizontală.

pallet-rackAplicaţiile sunt denumite rafturi de tip toast deoarece seamănă cu vesela folosită pentru a servi feliile de pâine prăjită la o masă.
Articolele delicate proiectate pentru poziţionarea verticală sunt stocate în mod mult mai eficient şi transportate folosind rafturi verticale proiectate în mod ergonomic. Depozitarea verticală va reduce daunele şi va elimina spaţiul irosit, iar prin adăugarea de şine de rulare la bază, aceasta conferă o mobilitate uşoară, reduce supraîncălzirea şi face posibil accesul personalului la produse cu un efort minim.

Rafturile de tip toast pot fi asamblate şi configurate pentru a răspunde la cerinţele specifice, folosind o gamă largă de
componente standard interschimbabile.

pallet-rack-detail

Aplicaţiile pot fi modificate extrem de rapid folosind unelte de bază, cu nici o investiţie financiară suplimentară sau cu un cost minim, de fiecare dată când nevoile de deplasare sau manipulare se schimbă. Din acest motiv, acestea reprezintă soluţia ideală pentru manipularea articolelor pentru care este nevoie de adaptabilitate, flexibilitate şi eficienţă pentru a susţine cele mai bune practici şi pentru a îmbunătăţi performanţa.

 

Contactaţi-ne pentru a afla cum putem să vă ajutăm să economisiţi spaţiu şi să vă îmbunătăţiţi procesele de producţie prin intermediul aplicaţiilor noastre eficiente de producţie.