Sunteţi interesat de o îmbunătăţire imediată a fluxului de lucru?

kanban-racking825

 

Cerinţele de producţie în continuă creştere pun o presiune sporită asupra liniei dumneavoastră de producţie?

 

În cazul în care trebuie să furnizaţi mai multe piese în partea laterală a liniei, probabil că sunteţi preocupat de aspectele de siguranţă şi logistică legate de manipularea sarcinilor mai grele, mai frecvente. Soluţiile de Rafturi Kanban furnizează livrarea extrem de precisă a articolelor în partea laterală a liniei conform sistemului primul intrat – primul ieşit (FIFO) unde şi când sunt necesare.

Implementarea unui sistem de rafturi Kanban vă va conferi avantajul de a fi extrem de receptivi la procesele de producţie eficiente, cu livrarea eficientă a componentelor şi inventarul precis al stocurilor.

Lăzile goale sau supraîncărcate devin de domeniul trecutului, în timp ce zonele de lucru devin mult mai uşor de curăţat şi întreţinut, iar productivitatea creşte. Ambalarea voluminoasă în partea laterală a liniei este eliminată, ceea ce înseamnă mai puţine ambalaje şi greutate mai mică, permiţând articolelor să fie menţinute în mişcare şi transportate cu cel mai mic cost posibil, excluzând nevoia de motostivuitoare din cadrul zonelor aglomerate.

Pentru a elimina problema legată de mutarea lăzilor grele, introduceţi un sistem de livrare pe partea laterală a liniei. Acesta va elimina nevoia de manipulare manuală a lăzilor umplute până la capacitatea maximă, reducând potenţialele riscuri de sănătate şi siguranţă.

Livrarea în partea laterală a liniei conferă o îmbunătăţire imediată a eficienţei fluxului dumneavoastră de lucru, menţinând activitatea în limitele ergonomice şi minimizând erorile operatorilor. Aceasta reduce costul şi sporeşte eficienţa proceselor de producţie şi managementul stocurilor şi susţine rotaţia şi completarea la timp a stocurilor.

Un sistem cu lăzi 2/3 va administra controlul stocului şi determină alimentările pentru a elimina necesitatea de mutare şi manipulare manuală. Sarcinile pot fi livrate prin transportor, direct în punctul de utilizare şi pot fi completate extrem de simplu pentru a fi integrate în producţie. Nivelurile rafturilor sunt ajustate astfel încât înclinarea să confere o imagine directă a sarcini, iar conţinuturile să fie uşor de accesat.

Soluţiile sunt proiectate pentru administrarea şi livrarea pieselor din zona de depozitare în punctul de utilizare al liniei. Unităţile mobile pot furniza accesul suplimentar de-a lungul procesului de asamblare pentru a permite un spaţiu de lucru flexibil. În momentul în care o ladă este îndepărtată, o altă ladă îi ia locul, iar lada goală este mutată de-a lungul raftului pentru a fi umplută. Acest proces continuu asigură faptul că operatorii au întotdeauna acces la stoc în poziţia corespunzătoare, eliminând necesitatea de a părăsi posturile de lucru pentru a administra înlocuirea stocului şi incorporând “FIFO” în cadrul activităţii lor zilnice.

Soluţiile noastre modulare furnizează capacitatea de a efectua schimbări rapide şi uşoare ale procesului şi fluxului de lucru. Puteţi optimiza aplicaţiile pentru procesele specifice utilizate în cadrul fabricii şi în depozitarea şi transportul componentelor de-a lungul liniei de producţie.

Furnizăm o gamă de sisteme modulare care pot fi asamblate într-o varietate de soluţii, inclusiv rafturi, cărucioare şi posturi de lucru ergonomice pentru utilizarea în Kanban, managementul stocului primul intrat – primul ieşit şi în cadrul procesului de producţie. Acestea pot fi modificate sau reconfigurate rapid şi uşor pentru a răspunde schimbărilor procesului.

 

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre gama noastră completă, consultanţă, managementul proiectului, serviciile de construcţie şi furnizare a componentelor