Slide

Ospitalitate

Cărucioarele, rafturile şi unităţile mobile de depozitare construite din sistemele noastre modulare sunt rezistente, uşoare, superioare din punct de vedere ergonomic şi uşor de reconfigurat. Gama noastră largă de culori şi stiluri de tuburi face posibilă coordonarea acestora cu decorul locaţiei şi brandului dumneavoastră. Conectorii noştri din materiale compozite asamblaţi pe tubulatura din oţel inoxidabil sunt rezistenţi la coroziunea în urma contactului cu lichidele şi sunt uşor de curăţat şi întreţinut.
Extrem de adaptabile şi reutilizabile, soluţiile noastre personalizate sunt complet reglabile şi sunt ideale pentru depozitarea mobilă şi catering, furnizând robusteţea şi curăţenia, ce sunt extrem de importante în sectorul ospitalităţii.

Contactaţi echipa noastră Descărcări

Articole pe aceeaşi temă

Noul Director General al Trilogiq reintroduce gama de componente din metal

În februarie 2017, Nick Tyler a preluat funcţia de Director General al TRILOGIQ, contribuind astfel la activitatea Grupului cu cei peste 30 de ani de experienţă în soluţiile de Producţie tip Lean. “Prioritatea mea în calitate de Director General este să mă asigur că gama noastră de produse şi modul în care furnizăm soluţiile corespunde … Continued