Slide

Retail

Pentru vânzările directe şi operatorii de activităţi economice electronice, oferim soluţii care conferă greutatea mică mult dorită şi uşurinţa manipulării din punct de vedere al pregătirii şi expunerii produselor în sistemul de retail. Modularitatea vă ajută de asemenea să răspundeţi la diferitele profiluri de volum ale clienţilor şi vă conferă posibilitatea de a dezasambla, depozita şi reasambla pentru a răspunde la tendinţele sezoniere.

Dezvoltate iniţial pentru a susţine producţia eficientă şi producţia celulară, utilizarea principală a sistemelor noastre modulare este de a crea structuri extrem de eficiente, ergonomice şi adaptabile pentru expunerea, depozitarea şi manipularea articolelor în depozite şi săli de expoziţii.

Structurile pot fi optimizate în funcţie de forma şi dimensiunea articolelor care sunt manipulate şi de spaţiul specific disponibil. Acestea pot fi adaptate oricât de des este necesar pentru a menţine eficienţa şi pentru a aduce îmbunătăţiri. Aceste beneficii au făcut posibilă utilizarea extinsă a sistemelor modulare pentru retail, expunere şi expoziţii.

Contactaţi echipa noastră Descărcări

Articole pe aceeaşi temă

thumb image

Cum evoluează Managementul Vizual?

Managementul Vizual evoluează pentru a furniza moduri de comunicare prin reprezentări video în locul instrucţiunilor scrise, iar astfel informaţia este identificată, asimilată şi procesată rapid. 80% din informaţiile pe care le primim sunt furnizate prin simţul văzului. Desenăm pentru a ilustra şi distribui ideile, gândurile şi emoţiile noastre.   Sunna Design, o companie inovatoare specializată … Continued