Mesajul este recepţionat de către personalul dumneavoastră?

vis-man-display2

Informaţia dumneavoastră vizuală primeşte atenţia pe care o merită sau personalul dumneavoastră consideră că este ‘neinformat?’

Managementul vizual reprezintă o tehnică consacrată în numeroase activităţi de producţie, utilizând semnale vizuale simple precum grafice, simboluri, imagini şi diagrame pentru a transmite informaţia, spre deosebire de tehnicile care se bazează pe texte încărcate şi instrucţiuni scrise. Codificarea culorilor este de asemenea frecvent folosită

 

cube-5-1

Ideea care stă la baza managementului vizual este că dacă ceva este vizibil în mod clar, acel ceva este mai uşor de memorat şi înţeles. De asemenea, prezentarea aceloraşi informaţii către toţi operatorii din zona de producţie contribuie la susţinerea obiectivelor comune, astfel încât aceştia vor fi concentraţi pe procesele şi rezultatele care sunt vitale pentru succesul activităţii. Această metodologie împărtăşeşte numeroase obiective cu producţia eficientă, inclusiv reducerea pierderilor, o mai bună eficienţă şi îmbunătăţirea continuă a proceselor.

În prezent, abordarea modulară permite utilizatorilor să proiecteze şi să configureze o gamă completă de structuri tridimensionale inovatoare pentru a prezenta informaţia vizuală. Aceasta poate include pereţi sau suporturi poziţionate la intrări sau ieşiri, astfel încât angajaţii să poată vedea informaţiile importante şi oportune în momentul în care intră sau ies din acea zonă.

De asemenea, iluminatul, ecranele video şi alt echipament audio-vizual poate fi incorporat în structuri pentru a permite crearea de soluţii integrate care să fie impresionante din punct de vedere vizual, menţinând în acelaşi timp linii clare şi design simplu, reperele unei soluţii efective de producţie eficientă.

Contactaţi-ne pentru a afla modul în care soluţiile noastre de management vizual poate fi transformat în centrul de excelenţă’ al informaţiilor.