Orice formă, orice dimensiune

Soluţiile modulare vor spori capacitatea dumneavoastră de a manipula articole de orice formă şi dimensiune pe linia de producţie.

Cărucioare construite pentru a manipula toate formele şi dimensiunile pe linia de producţie
Cărucioare construite pentru a manipula toate formele şi dimensiunile pe linia de producţie

Articolele cu formele ciudate şi neobişnuite, mari sau grele pot fi manipulate în mod eficient şi sigur în mediile de producţie, servicii şi distribuţie folosind cărucioarele adaptabile create cu sistemul modular GRAPHIT.

Cărucioarele pot fi asamblate în aproape orice configuraţie şi pot fi folosite pentru o aplicaţie specifică folosind o gamă largă de componente standard interschimbabile.

Aplicaţiile pot fi modificate extrem de rapid de fiecare dată când cerinţele de manipulare se schimbă, folosind unelte de bază, cu nici o investiţie financiară suplimentară sau cu un cost minim. Din acest motiv, acestea reprezintă soluţia ideală pentru manipularea articolelor pentru care este nevoie de adaptabilitate, flexibilitate şi eficienţă pentru a susţine cele mai bune practici şi pentru a îmbunătăţi performanţa.
Gama largă GRAPHIT de componente, conectori, roţi şi accesorii pot fi asamblate în cărucioare uşoare şi manevrabile care conferă flexibilitate mare şi rentabilitate în comparaţie cu dispozitivele fabricate din oţel sudat şi din materiale similare.

Toate componentele sunt complet interschimbabile şi reutilizabile, ceea ce înseamnă că aceste cărucioare pot fi modificate, adaptate sau reconfigurate de fiecare dată când cerinţele de manipulare se schimbă. Aceasta asigură faptul că utilizatorii pot menţine eficienţa de manipulare, protejându-şi în acelaşi timp investiţia iniţială de-a lungul unei durate extinse de funcţionare.

Trilogiq furnizează soluţii de producţie eficientă care contribuie la asigurarea managementul stocurilor conform sistemului primul intrat – primul ieşit de-a lungul procesului de fabricaţie. Soluţiile pot fi modificate în mod simplu sau reconfigurate rapid pentru a răspunde cerinţelor în continuă schimbare.

Oferim o gamă completă de servicii de consultanţă, managementul proiectului, proiectare, construire şi furnizare a componentelor.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe.