Reduceţi vătămarea corporală a personalului cu soluţiile de conveyoare orientate pe proces

production-journey

Un sistem flexibil şi sigur de transportoare gravitaţionale poate face în mod decisiv diferenţa în momentul în care mutaţi sarcini grele sau dificile.

Conveyoarele gravitaţionale includ transportoarele cu role, roţi sau jgheaburi în care obiectele sunt deplasate prin gravitate sau impuls, instalate de obicei la un unghi uşor înclinat, folosind astfel gravitatia pentru a contribui la deplasarea produsului. Personalul nu mai este nevoit să ridice şi să mute în mod continuu piesele, manipularea manuală este redusă deoarece produsul poate fie să alunece direct în poziţie (dacă este orizontal), fie gravitatea va rezolva problema.

CONVEYOR ROLLER DETAILConveyoarele gravitaţionale cu role reprezintă cel mai simplu mod de a transporta rapid sarcini dintr-un punct în altul. Este necesar un efort minim în transportarea bunurilor, indiferent dacă acesta implică asistenţa manuală sau forţa gravitaţională. Acestea nu sunt acţionate electric şi constau în şine incluse pentru utilizarea containerelor împinse cu mâna.
Reprezentând cea mai economică şi populară metodă de transportare a sarcinilor unitare pe distanţe lungi, acestea conferă numeroase beneficii pentru industriile de manipulare şi ambalare a materialelor; permiţând transportarea sigură, rapidă şi eficientă a obiectelor voluminoase, bunurilor grele şi paleţilor de la un nivel la altul, operaţiune care ar fi extenuantă şi costisitoare dacă ar fi efectuată de către operatori.

Traseul este planificat şi este implementat extrem de simplu, astfel încât piesele nu se rătăcesc niciodată şi asamblarea este efectuată întotdeauna în ordinea corectă. Aceasta elimină riscul ca articolele să fie preluate şi înlocuite într-o destinaţie greşită.

Posturile de lucru conectate de conveyoare fac ca procesul să fie extrem de uşor de înţeles şi stabilesc o ordine clară care trebuie să fie urmată de către personal. Greşelile vor fi identificate rapid, economisind timp preţios de producţie, în care fiecare secundă contează. Fără necesitatea de a manipula manual obiectele grele şi incomode, vătămarea corporală a personalului şi deteriorarea stocului fragil sunt eliminate.

Conveyoarele noastre pot fi instalate aproape oriunde de către inginerii noştri calificaţi. Acestea au toate formele şi dimensiunile, sunt echipate pentru a răspunde nevoilor individuale şi sunt optimizate pentru a maximiza eficienţa suprafeţei utile disponibile. Sistemele noastre sunt personalizate cu componente modulare pentru a include numeroase caracteristici avansate care promovează siguranţa şi contribuie la prevenirea accidentelor. Soluţiile pot fi proiectate şi create pentru a suporta procese specifice şi pot fi reconfigurate rapid şi uşor de fiecare dată când cerinţele evoluează sau când sunt identificate îmbunătăţiri.

Proiectăm şi instalăm sisteme de transportoare pentru o gamă largă de industrii, cu întreruperea minimă a procesului de producţie. Contactaţi-ne pentru a discuta cerinţele dumneavoastră.