Royal Mail face un pas înainte în ceea ce priveşte ergonomia şi eficienţa

Royal Mail a înregistrat recent îmbunătăţiri în ceea ce priveşte ergonomia şi eficienţa uzinei lor, economisind spaţiu de lucru şi reducând vătămarea corporală a personalului.

Aplicaţia Royal Mail personalizată demonstrată.

 

Interviu cu Ken House de la Departamentul de Logistică al Royal Mail

Ken discuta cu Joe la sediul Tube and Bracket UK despre noul proces şiimpactul acestuia în cadrul Royal Mail

 

Echipamentul nou, care include transportoare, permite operatorilor să încline sarcinile la un nivel mai mic. Astfel, corespondenţa este depusă în mod automat în transportor, ceea ce îi permite să fie transportată în faţa operatorilor care sunt pregătiţi să o sorteze. Aceştia pot să preia teancurile de corespondenţă şi să scoată panglicile sau benzile, să plaseze corespondenţa în containere în poziţia corectă şi să o transfere mai departe, permiţând operatorului de pe cealaltă parte să o preia şi să treacă la următorul proces.
Tăvile sunt aduse din partea din spate de către un operator de logistică care asigură furnizarea de containere pentru operatori. Aceasta a eliminat operaţiunile de îndoire, răsucire şi ridicare pe care operatorii le efectuau în trecut. În prezent, personalul aşteaptă să înceapă operaţiunile fără a fi nevoiţi să se întoarcă şi să se întindă în spatele acestora pentru a umple containerele goale.
Procesul utilizat înainte de implementarea schimbărilor presupunea ca operatorii să preia colete de corespondenţă cu greutatea de 10kg, să le ridice la nivelul capului pentru a goli conţinutul, apoi să plaseze corespondenţa în tăvi, să ridice tăvile, să le întoarcă şi să le plaseze într-un container.

“Aceasta a redus într-adevăr spaţiul de care avem nevoie şi numărul de posturi de lucru. Înainte eram desfăşuraţi în tot atelierul în diferite zone, prin urmare nu aveam mult spaţiu la dispoziţie, însă  prin înclinarea spre podea şi fixarea acestora, avem o structură permanentă şi disponibilă 24 de ore pe zi – prin urmare, atunci când trebuie să efectuăm activitatea, această structură este permanent disponibilă  “ Nu trebuie să ne deplasăm înainte şi înapoi pentru restabilirea zonelor de lucru, astfel aceasta ne-a furnizat de asemenea siguranţa în zonele de lucru”

Afirmă Ken House de la Royal Mail