Servicii

Îmbunătățirea proceselor

Oferim o gamă largă de servicii pentru industrie – de la conceperea si implementarea unor soluții flexibile la evenimentele Kaizen. Oferim asistență logistică completă in Romania incluzând camion Hoshin, si in toată lumea prin partenerii noștri Trilogiq.


 

Concepere, construire si instalare

Vă vom vizita locația, vom lua in considerare procesele dvs., cerințele funcționale si bugetul de care dispuneți, si vă vom propune o soluție personalizată completă. Soluțiile complete sunt livrate in mod tipic la locația dvs. gata de a fi folosite. Aplicațiile mai mari pot necesita o asamblare adițională pe locația dvs. de către echipa noastră de construcție cu o experiență foarte mare.


 

Conceperea si asamblarea personală a soluției

Concepere personalizată cu componente furnizate pentru asamblare automată.
Vă vom vizita locația, vom evalua cerințele aplicației dvs. si vom concepe o soluție personalizată. Componentele vor fi furnizate ca și kit pentru asamblare de către inginerii dvs. la fața locului.


 

Furnizarea de componente

Inginerii de proiect familiari cu sistemele Graphit și LeanTek pot comanda componente adiționale pentru a-și extinde sau reconfigura aplicațiile.


 

Camion Hoshin

Echipele noastre Hoshin pot desfășura sau reconfigura rapid aplicații in medii solicitante. Cunoștințele noastre avansate privind procesele industriale (si asistență logistică la nivel mondial)
ne fac rapizi, flexibili si eficienți cu o întrerupere absolut minimă a zilei .


 

 

Managementul proiectelor

Putem furniza o echipă dedicată pentru a vă gestiona produsul de la concepere la finalizare.

Vasta noastră experiență de implementare a unor soluții modulare flexibile– pentru instalații vaste, cu locații multiple, proiecte mai mici ad-hoc sau evenimente Hoshin –înseamnă că puteți sta liniștiți că soluția dvs. va fi gata la timp si se va încadra in bugetul alocat.


 

Pentru evenimente exterioare

Putem furniza un serviciu complet de asamblare la fața locului pentru evenimente la scară mare cum ar fi Maratonul de la Londra.
Dați click aici pentru a vedea si afla mai multe despre evenimente si echipamentele exterioare.

Contactaţi echipa noastră Descărcări