Noul Director General al Trilogiq reintroduce gama de componente din metal

În februarie 2017, Nick Tyler a preluat funcţia de Director General al TRILOGIQ, contribuind astfel la activitatea Grupului cu cei peste 30 de ani de experienţă în soluţiile de Producţie tip Lean.

nick_tyler_ceo

“Prioritatea mea în calitate de Director General este să mă asigur că gama noastră de produse şi modul în care furnizăm soluţiile corespunde nevoilor clienţilor noştri. Am fost extrem de inovatori în ultimii ani în ceea ce priveşte produsele şi serviciile – însă trebuie să continuăm să inovăm fără a ne abate atenţia de la activitatea noastră principală şi de la baza noastră loială de clienţi industriali.“

Lansând numeroase iniţiative inovatoare, misiunea lui Nick va fi aceea de a construi pe succesul companiei înregistrat în ultimii 25 de ani – consolidând şi extinzând poziţia grupului ca şi furnizor principal atât de soluţii industriale, cât şi soluţii de manipulare.

Gama de componente din metal LEAN TEK

leantek_classic_workcell

“Trebuie să admitem faptul că am făcut greşeli în trecut şi trebuie să le remediem în prezent. Am introdus o gamă de anvergură de produse compozite, GRAPHIT, şi – presupunând faptul că aceasta va fi adoptată de către clienţii noştri ca şi alternativă la sistemele din oţel – am diminuat producţia noastră de metal. Înţelegem acum faptul că ambele game au avantaje şi dezavantaje şi numeroşi clienţi preferă pur şi simplu un sistem în detrimentul celuilalt. De aceea, am reintrodus gama noastră completă de componente din metal LEANTEK, astfel încât clienţii noştri să poată aleagă cel mai bun sistem pentru nevoile lor.”

28mm_Leantek_Classic (1)

Alături de reintroducerea LEAN TEK în forma de 28.6mm, TRILOGIQ oferă acum o versiune de 28mm. Astfel, gama noastră este compatibilă cu aproape toate sistemele de Tuburi şi Îmbinări ale producătorilor *terţi*. Clienţii TRILOGIQ au acum la dispoziţie alegerea optimă de sisteme de combinare şi potrivire pentru a obţine valoarea maximă din investiţiile anterioare.

Pentru mai multe informaţii despre Grupul TRILOGIQ – sau pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îmbunătăţiţi procesele de manipulare a materialelor, contactaţi-ne la numărul de telefon + 40 726 346 734 / + 40 731 319 322 sau utilizaţi caracteristica de Live Chat de mai jos.