TRILOGIQ îşi extinde operaţiunile în USA

RO-USA_expansion_map

Specialistul global în manipularea materialelor TRILOGIQ îşi extinde operaţiunile din SUA în Texas şi Georgia, sporindu-şi prezenţa pe piaţă (de la sediu său de bază din Michigan) în Statele din Est, Centru şi Sud.

TRILOGIQ ajută companiile să îşi sporească randamentul, să reducă pierderile şi să creeze medii de lucru mai bune. Le susţine să implementeze principiile de ‘Producţie de tip Lean’ – precum îmbunătăţirea continuă a proceselor – şi furnizează soluţii modulare pentru implementarea acestora.

 


portrait_nick_tyler-(1)“TRILOGIQ a fost întotdeauna un nume mare în industrii specifice precum Industria Auto – şi clienţii noştri includ toate mărcile principale de automobile. Cu toate acestea, expertiza pe care am dezvoltat-o în ultimii 30 de ani este relevantă în orice mediu de producţie – şi în alte sectoare precum sectorul logistic, de ambalare, poştal şi MRO în domeniul Aerospaţial (Întreţinere, Reparare şi Operare). La nivel global, ne adresăm în prezent noilor industrii, iar până în prezent rezultatele au fost fantastice.”

 

Nick Tyler, Director General, Grupul TRILOGIQ

 

Noile operaţiuni din SUA sunt administrate de către un Director de Vânzări cu o experienţă extrem de vastă – Brendan Tilson – relocat recent de la TRILOGIQ Australia. Brendan va superviza activităţile de vânzări, marketing şi dezvoltarea afacerii şi va gestiona conturile clienţilor importanţi.

Prin sediul social din SUA (şi uzina de producţie) din Detroit şi noile birouri de Vânzări şi Marketing din Texas şi Georgia, expertiza şi sistemele modulare revoluţionare ale TRILOGIQ vor fi disponibile clienţilor din SUA.