TRILOGIQ sponsorizează Proiectul BLOODHOUND

BLOODHOUNDSSC

Proiectul BLOODHOUND este o aventură globală în domeniul ingineriei, folosind o încercare de înregistrare a vitezei la nivel mondial de 1000 mph pentru a inspira următoarea generație să se bucure, să exploreze și să se implice în știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Colaborarea, deschiderea, împărtășirea și lucrul în sprijinul educației pentru a susține viitorul sunt nucleul etosului și valorilor Proiectului Bloodhound, inspirând astfel o nouă generație de ingineri care vor construi lumea de înaltă tehnologie a viitorului.
Proiectul “BLOODHOUND” este cel de-al treilea și ultimul capitol din povestea “The Thrust Team’s”. O poveste care a dominat desfășurarea înregistrărilor terenului si ingineriei de la fondator, Richard Noble, a atins recordul mondial in 1983 cu 633.468 mph in mașina sa “Thrust2”.

Cel de-al doilea capitol din 1997, 14 ani mai târziu, a văzut cum aceeași echipă britanică “Thrust Team” a obținut un proiect masiv de forță cu pilotul britanic Royal Air Force, Andy Green, care a condus motorul Thrust SSC, mph doborând recordul mondial al echipei!

În încercarea de a învinge acea înregistrare, Andy Green și Echipa proiectului BLOODHOUND doresc să ajungă în toamna anului 2019 la Hakskeen Pan, Northern Cape, Africa de Sud.

TRILOGIQ este încântat să se implice prin oferirea Proiectului BLOODHOUND de cărucioare modulare de depozitare, transport și susținere pentru părțile componente critice ale mașinii BLOODHOUND SSC.

BLOODHOUND SSC are o lungime de 13,4 metri, cântărind 7,5 tone; cele două motoare ale sale produc peste 135.000 de cai putere. Există peste 110 de oameni YEARS investiți în proiectarea și construcția BLOODHOUND SSC. Fiecare componentă a mașinii este fundamentală și critică. TRILOGIQ au proiectat și au produs sisteme care vor asigura că anumite părți critice ale SSC BLOODHOUND sunt stocate, transportate și întreținute cât mai sigur și cât mai sigur posibil.

SOLUȚIILE TRILOGIQ PENTRU CEL MAI RAPID VEHICUL DIN LUME
Soluțiile TRILOGIQ pentru cel mai rapid vehicul din lume:

‘BLOODHOUND SSC este Pornește’!
După mulți ani de proiectare, testare și construcție, în cele din urmă a sosit momentul ca BLOODHOUND SSC să fie demonstrat lumii. Procesul critic de testare și dezvoltare necesar pentru a continua procesul echipei în încercarea de a înregistra recordul mondial va fi efectuat la Aeroportul din Cornwall, Newquay, într-un eveniment de trei zile, desfășurat între 26 și 30 octombrie. Se va scrie istorie atunci când Andy Green, actualul deținător al recordului de viteză la nivel mondial, va testa BLOODHOUND SSC și toate sistemele critice și componentele sale, alimentate pentru prima dată de propriile sale motoare. Acest weekend de testare va asigura că toate sistemele din mașină funcționează așa cum sunt proiectate. Vitezele modeste vor fi stabilite în timpul acestei faze de testare.

TRILOGIQ este, de asemenea, mândru să furnizeze Proiectului BLOODHOUND standuri de expunere pentru expoziția de fotografie din intrarea VIP și bariera de siguranță pentru pietonal pentru primul eveniment public internațional BLOODHOUND SSC.

bloodshoundbanner

Promite să fie o zi fantastică, cu ocazia de a fi unul dintre primii din lume care văd, aud și simt explozia BLOODHOUND Supersonic Car pe pistă lungă de 1.7 mile de la Aeroportul Cornwall din Newquay. Lansarea la ora 10:00.

Există trei date în care puteți participa la programul de acțiune; inclusiv interviuri în echipă, demonstrații de vehicule, activități educaționale prietenoase familiei și simulatoare de conducere.

Joi, 26 octombrie – BLOODHOUND SSC – Ziua VIP

Sâmbătă, 28 octombrie – BLOODHOUND SSC – Ziua publică

Luni 30 octombrie – BLOODHOUND SSC – Ziua educației


Note:

Bloodhound SSC este un vehicul terestru supersonic britanic în prezent în curs de dezvoltare. Obiectivul său este acela de a echivala sau a depăși 1.000 de mile pe oră (1.609 km / h), realizând o nouă înregistrare a vitezei la nivel mondial. Mașina în formă de creion, alimentată de un motor cu reacție și un motor cu rachetă, este concepută pentru a ajunge la 1.050 mile pe oră (1.690 km / h).

Mașina va fi alimentată atât de un motor cu reacție, cât și de o rachetă, care împreună vor produce mai mult de 135.000 de cai putere: adică de peste șase ori puterea tuturor autoturismelor de Formula 1 pe o grilă de pornire asamblată împreună. Peste 110 de ani de efort a fost investit în proiectarea, construirea și fabricarea SSC BLOODHOUND.

Urmăriți BLOODHOUND pe Facebook: https://www.facebook.com/BLOODHOUNDSSC/

Urmăriți  https://twitter.com/BLOODHOUND_SSC  și dați Tweet susținerea dvs la @BLOODHOUND_SSC