Trilogiq va introduce Sistemele Modulare în Industria Mobilei

Trilogiq va introduce Sistemele Modulare în Industria Mobilei

TRILOGIQ Romania participă la Târgul Comercial Internaţional pentru Mobilier, Echipamente şi Accesorii în cadrul Romexpo în Bucureşti în perioada 13 – 17 septembrie 2017.

Pentru a descoperi cât de rapid şi uşor vă puteţi îmbunătăţi spaţiul de lucru, vizitaţi-ne în Sectorul A, standul numărul 309. Consultaţi gama noastră largă de mobilier şi soluţii pentru numeroase situaţii şi medii industriale.
Prezentăm producătorilor şi micilor comercianţi români produsele şi soluţiile noastre pentru industria mobilei. Echipa noastră experimentată vă stă la dispoziţie pentru a discuta despre proiecte, atât despre proiectele mari, cât şi despre proiectele mici şi vă va oferi recomandări. Obiectivul nostru este de a-i ajuta pe vizitatorii noştri să îşi dezvolte ideile şi să identifice cele mai bune soluţii în funcţie de bugetele pe care le au la dispoziţie..
La standul nostru, veţi putea discuta cu echipa noastră de proiectare specializată pentru ca aceasta să viziteze fabrica dumneavoastră şi să facă o evaluare a provocărilor cu care vă confruntaţi şi a cerinţelor pentru îmbunătăţirea continuă.
Deschisă publicului general, cea de a cincia zi a Expoziţiei BIFI-SIM prezintă cele mai recente tehnologii şi tendinţe din industria mobilei, a decoraţiunilor, echipamentelor şi accesoriilor pentru lemn. Pentru a comanda biletul dumneavoastră online, accesaţi http://romexpo.ro/bilete/ro/home

Vor fi prezentate exemple din toate stilurile de mobilier disponibile atât pe piaţa din România, cât şi pe pieţele internaţionale. Aceasta conferă vizitatorului o excelentă oportunitate de a vizualiza soluţii practice şi ingenioase pentru designul interior, noi moduri de a optimiza spaţiul de lucru şi idei inspirate pentru a profita la maxim de orice spaţiu de locuit; de la clasic la modern, de la lemn solid la combinaţii de lemn şi sticlă şi piele sau mobilier pictat manual.

Categories:Evenimente|Știri