UK găzduieşte lansarea GRAPHIT.com şi Rebrandingul Grupului

intro-tues101017

Eric Courtin, Preşedintele consiliului au fost gazdele evenimentului organizat de Tube and Bracket company (TRILOGIQ UK) timp de două zile.

face-to-name18 filiale globale ale Trilogiq s-au alăturat clienţilor şi personalului din UK pentru a fi martori la marele eveniment.

 

Eric-on-the-standPrincipala caracteristică a fost prezentată în Ziua 1, 10 octombrie, când  Eric Courtin, Preşedintele consiliului, a lansat configuratorul de soluţii digitale, care s-a aflat în stadiul de dezvoltare din noiembrie anul trecut. Această ‘Aplicaţie’  reprezintă punctul central pentru crearea unui nou website, care va permite vizitatorilor să configureze şi să achiziţioneze online soluţiile TRILOGIQ.  Noua ‘Aplicaţie’ va permite clienţilor noştri să aleagă dintr-o gamă de soluţii ‘standardizate’, să seteze diverse opţiuni şi să comande soluţia la specificaţia dorită.

 

Funcţionalitatea de cotaţie este deja activă prin opţiunea ‘Cumpără Online’  care va fi lansată în viitorul apropiat, prin care detaliile referitoare la comandă, inclusiv o Listă de Materiale (BOM) vor fi trimise direct din website către filiala cea mai apropiată de client pentru ca această comandă să fie asamblată

 

Aplicaţia nu va înlocui echipele noastre specializate de vânzări, care vor rămâne întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră pentru a discuta proiecte, pentru a stabili vizite şi pentru a se ocupa de soluţiile de proiectare la comandă (ETO) şi soluţiile la comandă complexe solicitate de mulţi dintre clienţii noştri industriali, însă aplicaţia va permite oamenilor să achiziţioneze soluţii simple extrem de rapid.

Considerăm că clienţii noştri vor fi încântaţi de noua Aplicaţie şi vor considera că aceasta est uşor de utilizat. Aplicaţia a fost testată în mod considerabil de către grupul nostru de utilizatori, care au avut doar aprecieri pozitive!

app-testing

Fiţi primul care testează noul configurator înainte de lansarea oficială, accesând www.graphit.com

 

Aplicaţia este disponibilă doar pe PC sau laptop, deoarece este prea complexă pentru a fi utilizată la capacitate maximă pe ecranele mai mici. Puteţi să achiziţionaţi înainte de activarea funcţiei ‘Cumpărare’, după ce aţi creat soluţia perfectă pentru dumneavoastră şi aţi generat o cotaţie, trebuie doar să trimiteţi prin e-mail link-ul către cea mai apropiată filială TRILOGIQ.

Încercaţi Aplicaţia şi trimiteţi-ne feedback-ul dumneavoastră prin email:: help@graphit.com