Un kit perfect în producţie

A RANGE OF KITTING TROLLEYS

Economisiţi timp în procesarea pieselor şi eliminaţi întârzierile de producţie prin crearea kitului perfect pentru procesul dumneavoastră.

Cărucioarele pentru kitting sunt extrem de utile pentru zonele de asamblare a producţiei şi service. Construite în mod personalizat conform destinaţiei, cărucioarele noastre pentru kitting permit operatorilor să depoziteze împreună toate componentele şi piesele necesare în procesul de producţie pentru a crea un kit într-un singur loc pentru o asamblare mai eficientă. Kiturile componentelor individuale sunt depozitate împreună în cărucioare personalizate, asigurând faptul că nivelurile stocurilor sunt întotdeauna vizibile pentru revizuire şi lipsurile sunt administrate în mod prompt.

KITTING TROLLEY EXAMPLE

Magazionerii pot prelua şi încărca cărucioarele în modul solicitat, pentru a completa kitul de piese şi componente în modul definit de proces şi pentru a le pune la dispoziţie pentru a fi utilizate pe linia de producţie. Timpul de procesare a pieselor este redus şi întârzierile de producţie legate de disponibilitatea pieselor sunt eliminate.

Cărucioarele construite folosind gama noastră largă de componente tubulare uşoare, conectori, roţi şi accesorii au forme şi dimensiuni diverse şi pot fi personalizate pentru a fi folosite într-o gamă diversă de medii pentru mutarea, manipularea articolelor şi pentru depozitarea mobilă. De asemenea, acestea sunt ideale pentru protejarea componentelor valoroase sau fragile care necesită o atenţie specială în momentul în care sunt manipulate în zonele de lucru.

Aplicaţiile noastre pot fi asamblate în structuri permanente sau temporare care pot fi adaptate, reconfigurate şi reconstruite în orice mod pentru a maximiza eficienţa în aplicaţiile de depozitare şi manipulare care sunt în continuă evoluţie. Cărucioare noi sau temporare pot fi construite rapid şi adaptate în mod simplu pentru a răspunde la cerinţele proceselor în continuă schimbare. Componentele pot fi reutilizate pentru aplicaţii noi, ceea ce însemnă reducerea costului total pentru implementare şi proprietate de-a lungul duratei de funcţionare a produsului.

Oferim un serviciu complet de consultanţă şi managementul proiectului. Pentru a discuta cerinţele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi