Un loc pentru toate şi toate sunt la locul lor!

shadowboard-detail3

Puteţi economisi timp şi eforturi atunci când uneltele sunt exact acolo unde vă aşteptaţi să fie. Obţinerea unui loc de muncă organizat este mai simplă prin integrarea unui panou de tip shadow board cu posturi de lucru şi cărucioare ergonomice.

Fiecare unealtă are un loc stabilit, uşor de identificat, asigurându-vă că puteţi plasa întotdeauna uneltele dumneavoastră în poziţia corectă şi că le puteţi prelua ori de câte ori aveţi nevoie de acestea.
În momentul în care uneltele sunt folosite de o echipă de oameni, cum se întâmplă de obicei, acestea nu sunt întotdeauna aşezate înapoi în locul corect. Rezultatul este că dumneavoastră şi colegii dumneavoastră pierdeţi timp căutându-le, ceea ce nu este rentabil din punct de vedere al timpului şi costurilor.

Panourile de tip shadow board contribuie la respectarea cerinţelor 5S deoarece:

  • Sortează şi separă uneltele care sunt necesare pentru finalizarea unei activităţi şi se dispensează de orice alt instrument.
  • Configurare ordonată: Poziţionează toate uneltele relevante la îndemâna operatorilor şi reduc necesitatea deplasării de la postul de lucru.
  • Curăţenie: Menţin siguranţa şi ordinea la locul de muncă, păstrând uneltele curate şi contribuind la reducere defectelor.
  • Standardizare: Stabilesc practici standard care vor asigura menţinerea etapelor pe care le-aţi implementat deja introducând panouri de tip shadow board cu codificarea culorilor pentru funcţii şi procese.
  • Sustenabilitate: Susţin metodele de lucru consistente din producţia eficientă şi elimină dezordinea.


Panourile de tip shadow board susţin bunele practici pentru dumneavoastră şi pentru echipa dumneavoastră, asigurând faptul că instrumentele sunt menţinute întotdeauna în poziţia corectă. De asemenea, acestea vor reduce şi vor elimina riscurile de sănătate, deoarece uneltele nu sunt lăsate în locurile necorespunzătoare care ar putea determina rănirea operatorilor.

Uneltele şi componentele sensibile sunt protejate prin menţinerea acestora la distanţă, pentru a evita uzura şi daunele inutile şi sunt poziţionate în ordinea corectă pentru a fi utilizate prompt pentru orice sarcină. Aceasta contribuie la reducerea nevoii de înlocuiri şi reduce astfel costurile.

Panourile noastre de tip shadow board sunt disponibile într-o gamă largă de culori şi sunt antistatice (protecţie ESD). Sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor activităţii dumneavoastră şi uneltelor şi componentelor pe care le utilizaţi. Acestea vă ajută să creşteţi productivitatea, să economisiţi timp şi să maximizaţi profiturile.

Incorporate şi combinate cu staţiile de lucru ergonomice, panourile de tip shadow board susţin finalizarea eficientă a sarcinilor, menţinând uneltele în poziţia corectă şi gata de utilizare. Aceasta asigură faptul că uneltele sunt aşezate întotdeauna în locul lor corect.

 

Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii privind panourile de tip shadow boards şi modul în care acestea pot fi furnizate la comandă pentru a răspunde la cerinţele dumneavoastră individuale de producţie.