Viitorul în producţia inovatoare

sunna-design-workcells

Informaţia este prezentată la înălţimea corespunzătoare pentru un impact şi efect maxim la Sunna Designs, (imaginea de mai sus) unde o gamă completă de soluţii au fost concepute şi configurate de către Trilogiq Franta. Gama noastră modulară Graphit de tuburi şi conectori sunt folosite pe scală largă pentru a crea structuri operaţionale tridimensionale inovatoare şi pentru a prezenta informaţii vizuale. Posturile de lucru, celulele de producţie şi echipamentul de manipulare ergonomic au fost introduse în cadrul zonei de producţie.
Ecranele sunt integrate în posturile de lucru şi sunt folosite pentru auto-formarea personalului, planificarea proiectelor şi schimbul de informaţii. Aceasta asigură faptul că informaţiile vizuale sunt prezentate în mod integral operatorilor în cadrul zonei de lucru. Sunt create soluţii integrale care sunt impresionante din punct de vedere vizual şi menţin în continuare liniile clare şi designul simplu, reprezentând particularitatea unei soluţii de producţie eficiente.

Sunna Designs a produs un clip video excelent prin care ne conferă o imagine a producţiei din viitor.

Conceptele vizuale reprezintă punctul central al abordării eficiente. Prin implicarea noastră alături de producătorii care au implementat soluţia de eficienţă, am corelat sistemele de management vizual cu tehnologiile inovatoare ale clienţilor noştri.

De asemenea, aceste componente sunt ideale pentru crearea ramelor pentru aviziere. Structurile pot fi proiectate la orice mărime şi dimensiune pentru a include informaţiile vizuale necesare, spre deosebire de folosirea aplicaţilor clasice care pot fi prea mari sau prea mici. Ramele pot fi integrate pe pereţi sau pe suporturile poziţionate la intrarea sau ieşirea unei zone de lucru pentru a furniza informaţiile către angajaţi în momentul în care aceştia intră sau ies din zona de lucru.

Suntem specialişti în soluţiile de management vizual, contactaţi-ne pentru a discuta cerinţele dumneavoastră. Oferim un serviciu complet de managementul proiectului, începând de la concept şi până la finalizare.